top of page
GCS EPDM BV

EXPERT IN HET PLAATSEN EN ISOLEREN VAN PLATTE DAKEN BINNEN EN BUITEN VLAANDEREN

Platte daken zijn onze specialiteit. Waar in Vlaanderen u ook woont, wij komen graag bij u langs om uw plat dak te plaatsen, isoleren, renoveren of herstellen. Want een goed dak is de basis van uw wooncomfort. Lees hieronder meer over onze werkzaamheden rondom platte daken.

Photo 5.JPG

EPDM EN PLATTE DAKEN

EPDM is een geweldig materiaal voor uw dak! Bij platte daken denkt u wellicht meteen aan EPDM, het is dé klassieke dakbedekking voor platte daken. En dat is niet zonder reden: het is een 100% waterdicht, uv-bestendig materiaal dat temperaturen aankan van -75 tot +125 graden. Bovendien gaat EPDM maar liefst tientallen jaren mee, waardoor het een zeer duurzaam materiaal is. Bij GCS EPDM BV werken we dan ook enkel met EPDM. Door onze jarenlange ervaring zorgen we bovendien voor een optimale afwerking. Zo profiteert u niet alleen van een hoogwaardig materiaal, maar ook van vakmanschap.

PLAATSEN, HERSTELLEN EN MEER

GCS EPDM BV is uw professional als het gaat om platte daken. Zo plaatsen wij met zorg uw nieuwe platte dak, bijvoorbeeld op uw schuur, carport of ander gebouw. Daarnaast kun u ook voor de isolatie van uw platte dak bij ons terecht. Heeft u onverhoopt last van een kleine lekkage of moeten er renovatiewerken gedaan worden? Dan voeren wij graag de nodige herstellingen uit aan uw platte dak. We komen graag bij u langs om in kaart te brengen welke werkzaamheden nodig zijn om uw dak weer zo goed als nieuw te krijgen. In overleg met u stellen we een vrijblijvende offerte op: zo komt u niet voor verassingen te staan.

Photo 6.JPG
GCS EPDM BV

VOOR EEN HOOGWAARDIG PLAT DAK VRAAGT U VANDAAG NOG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN BIJ GCS EPDM BV!

bottom of page