top of page
GCS EPDM BV

EEN WATERDICHTE FUNDERING DANKZIJ GCS EPDM BV UIT GERAARDSBERGEN

Wist u dat EPDM ook een ideaal materiaal is voor de fundering van uw woning of bedrijfspand? Doordat EPDM waterdicht, elastisch en zeer weerbaar is wordt het steeds vaker gebruikt bij de fundering van panden. Ook bij GCS EPDM BV zorgen we graag voor deze duurzame en milieuvriendelijke oplossing. Lees hieronder meer over EPDM bij funderingen of contacteer ons gerust voor aanvullende informatie.

EPDM platte daken Geraardsbergen

EPDM VOOR UW FUNDERING

De toepassing van EPDM zorgt er in de eerste plaats voor dat uw fundering perfect waterdicht is. Door de waterdichte eigenschappen van het materiaal voorkomt u dat u in de toekomst last krijgt van optrekkend vocht in uw muren. Grondwater krijgt geen kans om omhoog te trekken, waardoor u een gezonder binnenklimaat en een optimalere isolatie realiseert. Door bij de fundering van uw pand direct gebruik te maken van EPDM bent u dus verzekerd van droge muren. Daarnaast is de EPDM-fundering van GCS EPDM BV duurzaam, omdat we voor onze fundering gebruikmaken van het materiaal dat overblijft na onze dakwerken. Zo vermijden we onnodig afval en profiteert u van een hoogwaardige fundering.

WAAROM KIEZEN VOOR EPDM?

Als u denkt aan de fundering van uw huis, denkt u misschien niet direct aan EPDM. Toch is EPDM als onderdeel van uw fundering een heel logische keuze.

 

  • EPDM is 100% waterdicht

  • Het biedt een langdurige bescherming

  • Het materiaal is flexibel en elastisch

  • EPDM is duurzaam en milieuvriendelijk

  • Het is recycleerbaar en herbruikbaar

  • Het materiaal is geschikt voor grote oppervlakken

  • EPDM kan zeer hoge en lage temperaturen aan

 

Wilt u meer weten over EPDM, voor zowel uw dak als uw fundering? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. We voorzien u graag van betrouwbaar advies!

EPDM platte daken Geraardsbergen
GCS EPDM BV

EPDM ALS OPLOSSING VOOR EEN WATERDICHTE FUNDERING? VRAAG ONS GERUST NAAR DE MOGELIJKHEDEN VOOR UW SITUATIE!

bottom of page