top of page
GCS EPDM BV

LICHT HELLENDE DAKEN PLAATSEN, HERSTELLEN EN ISOLEREN OVERAL TE LANDE

Heeft u een licht hellend dak? Ook dan bent u bij GCS EPDM BV aan het goede adres. Of het nu gaat om particuliere woningen of bedrijfspanden: wij zorgen ervoor dat uw licht hellende dak tiptop in orde is. Lees hier meer over de mogelijkheden voor uw dak of neem gerust contact met ons op!

EPDM platte daken Geraardsbergen

OPTIMALE SERVICE VOOR LICHT HELLENDE DAKEN

Als specialist in EPDM zijn we uw betrouwbare partner als het gaat om licht hellende daken. Is uw dak aan vervanging toe? GCS EPDM BV komt graag bij u langs om uw nieuwe licht hellende EPDM-dak vakkundig te plaatsen, of u nu in Oost- of West-Vlaanderen of in een andere provincie woont. Behalve voor het plaatsen van daken kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor het renoveren of herstellen van licht hellende daken. Om een goed beeld te krijgen van de werkzaamheden die nodig zijn, komen we graag ter plaatse om uw licht hellende dak te inspecteren. Op basis daarvan bepalen we samen met u wat er moet gebeuren, waarna we een offerte opstellen. Zo heeft u een duidelijk overzicht van de dakwerken.

ISOLATIE VAN UW DAK

Ook als het gaat om dakisolatie kunt u een beroep doen op GCS EPDM BV. Door onze jarenlange ervaring en expertise zorgen wij voor een optimale isolatie van uw hellende dak. Door onze secure afwerking weet u zeker dat uw dak in de winter niet onnodig warmte verliest en dat uw dak in de zomer niet te veel warmte toelaat. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over dakisolatie.

Isolatie platte daken Geraardsbergen
GCS EPDM BV

GCS EPDM BV IS UW SPECIALIST IN HET PLAATSEN, HERSTELLEN EN ISOLEREN VAN LICHT HELLENDE DAKEN. CONTACTEER ONS VANDAAG NOG!

bottom of page