top of page
GCS EPDM BV

VAKKUNDIGE HERSTELLING VAN EPDM-DAKEN IN GANS BELGIË

Heeft uw plat dak schade opgelopen door een storm of is het door ouderdom niet meer in de beste staat? Aarzel dan niet om GCS EPDM BV in te schakelen om dat te verhelpen. Lees hier welke reparaties wij voor u uitvoeren en contacteer ons zo snel mogelijk voor een afspraak!

GCS EPDM BV herstellingen platte daken

SNELLE INTERVENTIE VOOR DAKHERSTELLINGEN

Wilt u een plat dak dat 100% performant is, dan zijn bepaalde criteria cruciaal. Denk aan de waterdichtheid, de thermische isolatie, een goede afvoer van het hemelwater enz. Als u waterinsijpeling of vochtige plekken op de muren vaststelt, dan is er iets loos. Wacht zeker niet te lang om een beroep te doen op GCS EPDM BV uit Geraardsbergen. Want zowel uw dak zelf als uw woning zijn gebaat bij een snelle interventie. Wij komen bij u langs waar ook in België en verzekeren u een afdoende oplossing voor het probleem en indien nodig een professionele reparatie van uw dak zodat u weer jaren gerust kunt zijn.

REPARATIE VAN DAKBEDEKKING, DAKDICHTINGEN EN ZINKWERK

Als EPDM-specialist voor platte en licht hellende daken herstellen we uiteraard de dakbedekking maar we doen veel meer dan dat. We repareren alle lood- en zinkwerk, we vervangen dichtingen en dakranden. Over welke herstelling het ook gaat, elke reparatie wordt met dezelfde nauwkeurigheid uitgevoerd.

 

  • Renovatie van EPDM-dakbedekking

  • Dakdichtingen in het geval van lekken

  • Plaatsing van dakdoorvoeren, verluchtingen

  • Aanbrengen van ventilatieafvoeren

  • Plaatsing van zinken afvoerbuizen

  • Uitbekleden van bakgoten

  • Isolatie van platte en licht hellende daken

GCS EPDM BV dakbedichtingen
GCS EPDM BV

HEEFT U EEN EXPERT NODIG VOOR EEN DRINGENDE HERSTELLING AAN UW PLAT DAK? REKEN OP DE SERVICE EN ERVARING VAN GCS EPDM BV!

bottom of page